Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Φτιάξε το ισχυρότερο αντιβιοτικό με ταυτόχρονη αντικαρκινική δράση με 5 φυσικά υλικά!


Φτιάξε το ισχυρότερο αντιβιοτικό με ταυτόχρονη αντικαρκινική δράση με 5 φυσικά υλικά!
Αυτό το μείγμα συστατικών είναι επίσης γνωστό και ως το «χρυσό μείγμα», καθώς η εμφάνισή του θυμίζει χρυσό και έχει αξιοσημείωτες ιδιότητες για την υγεία. Η συνταγή του είναι απλή και εύκολη.

Αυτός ο ισχυρός αντιβιοτικός συνδυασμός συνιστάται σε περιπτώσεις βακτηρίων και ιών που συνδέονται με θέματα υγείας. Επιπλέον, αποτρέπει τον καρκίνο και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Δείτε πόσο σημαντικό είναι αυτό: Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα!

Το ότι αυτή η εκπληκτική θεραπεία είναι τόσο ισχυρή οφείλεται στις εξαιρετικές ιδιότητες των συστατικών, κουρκούμη και μέλι. Αυτά τα δύο είναι επίσης υπεύθυνα για την προσωνυμία «χρυσό», δεδομένου ότι παρέχουν το χρώμα.
Έχουμε ξανά δει αυτόν τον ισχυρό συνδυασμό των δύο αυτών προϊόντων της Φύσης και τις ιδιότητές του: Χρυσό μέλι: Η συνταγή για το ισχυρότερο φυσικό αντιβιοτικό

Το μέλι και ο κουρκουμάς είναι από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες, και ο συνδυασμός τους έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές και αντικαρκινικές ιδιότητες. Έχει επίσης την ικανότητα να βελτιώνει τόσο την εντερική χλωρίδα, αλλά και την όλη διαδικασία της πέψης.
Και ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η καλή λειτουργία του πεπτικού για ολόκληρη την υγεία του οργανισμού μας.
Κάτι ακόμη ιδιαίτερο για τη χρήση του είναι ότι, σε αντίθεση με τα συνήθη χημικά φάρμακα, είναι πως το χρυσό μείγμα ΔΕΝ προκαλεί παρενέργειες.


Συνταγή

Συστατικά:




1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο ξύσμα λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας κουρκουμά
100 γραμμάρια βιολογικό μέλι
2 κουταλιές της σούπας φυσικό μηλόξυδο
Μια πρέζα μαύρο πιπέρι
Το καθένα από τα υλικά μας, έχει τις δικές του εξαιρετικές ιδιότητες:
ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
Κουρκούμη ή κουρκουμάς: Το περιζήτητο μπαχαρικό!
Μέλι, η μαγική τροφή!!
Το μηλόξυδο τα οφέλη και οι χρήσεις του!
Το οποίο μπορείτε απλά να παρασκευάσετε.
Και το μαύρο πιπεράκι μας, που εκτός από τα οφέλη του, έχει και την ιδιότητα να ενισχύει την δράση του κουρκουμά.

Παρασκευή:
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το κουρκούμι, το μηλόξυδο και το μαύρο πιπέρι. Στη συνέχεια, προσθέστε το ξύσμα λεμονιού, και τέλος το μέλι. Ανακατέψτε όλα καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Τοποθετήστε το σε ένα γυάλινο μπολ ή βάζο και φυλάξτε το στο ψυγείο.

Χρήση:
Για να επωφεληθείτε από αυτό το χρυσό μείγμα για ενίσχυση της ανοσίας, τη βελτίωση της συνολικής υγείας σας και την πρόληψη του καρκίνου, θα πρέπει να τρώτε μια κουταλιά της σούπας σε καθημερινή βάση. Για καλλίτερα αποτελέσματα, καταναλώστε το φάρμακο νηστικοί το πρωί. (Η «τροφή» προτείνει να ανακατεύετε την κουταλιά σας στο πρωινό σας λεμονόνερο)

Σε περιπτώσεις κρυολογήματος ή κάποιας άλλης λοίμωξης, χρησιμοποιήστε το ως εξής: λάβετε μισό κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα κάθε μία ώρα, κατά την διάρκεια των δύο πρώτων ημερών.


ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕYΕΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ !!!

proionta-tis-fisis.com/ftiaxe-to-ishyrotero-antiviotiko-me-taftohroni-antikakriniki-drasi-me-5-fysika-ylika/
healingeffect.gr/2015/12/5_3.html

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Τα οικολογικά φάρμακα των κηπουρών !



Τα οικολογικά φάρμακα των κηπουρών !
Μερικά Φυσικά, εύκολα και απλά φυτοπροστατευτικά σκευάσματα είναι τα παρακάτω:

-Σαπουνόνερο εναντίον εντόμων.

Ένα σκεύασμα για την αντιμετώπιση εντόμων είναι με πράσινο σπαούνι και οινόπνευμα.
Δρα προληπτικά αλλά και κατσταλτικά, είναι 100% οικολογική μέθοδος και επιπλέον εκτός της μελίγκρας βοηθά στην καταπολέμηση και άλλων μικρόσωμων εντόμων.Τέλος τα φυτά μας θα “γυαλίσουν” , θα καθαρίσουν και θα δείχνουν πιο όμορφα και πιο “ζωντανά”!

Τρίβουμε πράσινο σαπούνι. Προσθέτουμε μία κουταλιά της σούπας τριμμένο σαπούνι σε 1 λίτρο νερό, μέσα σε ένα ψεκαστηράκι. Προσθέτουμε και 2-3 σταγόνες καθαρό οινόπνευμα.Κλείνουμε τον ψεκαστήρα και ανακινούμε καλά. Ψεκάζουμε καλά όλο το φυτό και επαναλαμβάνουμε αν χρειαστεί μετά απο 1 εβδομάδα

Προσοχή:Ψεκάζουμε νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα και ποτέ κάτω απο ακραίες κλιματολογικές συνθήκες.

– Σπρέι σόδας για τους μύκητες.




Για να απαλλάξουμε τους «πράσινους φίλους μας» από το ανεπιθύμητο ωίδιο και άλλα είδη μυκήτων, μπορούμε να κάνουμε πολύ εύκολα και απλά ένα σπρέι σόδας με υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι:
Βάζουμε στο ψεκαστηράκι το νερό και προσθέτουμε το λάδι και στη συνέχεια το πράσινο σαπούνι. Ανακινούμε καλά για να ομογενοποιηθεί το μείγμα.Στη συνέχεια προσθέτουμε το ξύδι και τη μαγειρική σόδα.
Ανακινούμε πάλι καλά και ψεκάζουμε τα φυτά μας.Το σπρέι σόδας καταπολεμά και άλλους μύκητες εκτός από το ωίδιο, αλλά και ορισμένα μικρά έντομα.

Φυσικό εντομοκτόνο με σκόρδο και μαιντανό:

Σε μισό λίτρο νερό, προσθέτουμε δυο κουταλιές της σούπας λιωμένο σκόρδο και 4 κουτμισή κούπα τριμμένο ξηρό μαϊντανό. Βράστε το μείγμα μέχρις ότου μείνουν μόνο 2 κούπες νερού, στραγγίξτε το και αφήστε το υγρό να κρυώσει. Ψεκάστε με το μείγμα αυτό όλα τα φυτά σας. Είναι αρκετά αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση πολλών εντόμων.

Μύκητες; Δώσε τους γάλα:

Και τα φυτά θέλουν το γάλα τους. Ανακατώστε το γάλα με νερό σε αναλογία 1 μέρος γάλα, 9 μέρη νερό και το ψεκάστε κάθε 5-7 μέρες κάνοντας τουλάχιστο 3 επαναλήψεις.

Σαλιγκάρια; Κεράστε τα μπύρα:

Για να τα κρατήσετε μακριά, ρίξτε στάχτη ή αλάτι, γύρω από τα φυτά που θέλετε να προστατεύσετε. Προσοχή όχι κοντά στα φυτά γιατί θα καούν. Θυμηθείτε, να την ανανεώνετε κάθε φορά που βρέχεται.Επίσης τα σαλιγκάρια τρελένονται για μπύρα. Βάζουμε σε ένα μπολάκι ή κεσεδάκι 2 δάχτυλα μπύρα και τα παραχώνουμε σε διάφορα σημεία στον κήπο. Τα σαλιγκάρια προσελκύονται απο τη μπύρα πέφτουν μέσα και δε μπορούν να ξαναβγούν.

Τσουκνίδα κατά των εντόμων:

Σε μία λεκάνη βάλτε 1 μέρος φρέσκια τσουκνίδα και δέκα μέρη νερό.Ανακτέψτε ώστε η τσουκνίδες να καλυφθούν απο το νερό και αφήστε το μείγμα για 24 ώρες. Στη συνέχεια σουρώστε και ψεκάστε τα φυτά. Η προσβολές θα μειωθούν ή θα εξαλειφθούν τελείως.Επιπλέον τα φυτά δυναμώνουν και αποκτούν ανθεκτικότητα σε επιθέσεις απο έντομα.

Γενικά για όλα τα σκευάσματα ιχύουν τα εξής:

Ψεκάζουμε όλο το φυτό, πάντα νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. Δεν εφαρμόζουμε το παραπάνω ιδιοσκεύασμα όταν επικρατούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες και αν χρειαστεί επαναλαμβάνουμε τον ψεκασμό μετά από 10 ημέρες.


diakonima.gr
thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/blog-post_644.html#ixzz3vQbZD0Id

Γιατί είναι καλύτερο να βάζετε τα λεμόνια στην κατάψυξη !

Είναι γνωστό ότι το να πίνετε νερό με λεμόνι σας βοηθάει στην καλύτερη ισορροπία του οργανισμού και στην αποτοξίνωσή του.

Τα φυτοχημικά συστατικά που βρίσκονται στα λεμόνια, τα οποία ονομάζονται limonoids (λεμονοειδή), περιέχουν την ουσία λιμονίνη, η οποία έχει αποδειχτεί ότι προστατεύει από την στεφανιαία νόσο και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πολλά από τα limonoids υπάρχουν στην φλούδα και όχι την σάρκα του λεμονιού και έχουν 10 φορές περισσότερες βιταμίνες και λιμονίνη από χυμό τον χυμό του. Αν βάζετε απλά λεμόνι στο νερό σας, τότε σίγουρα βοηθάτε το σώμα σας, αλλά θα μπορούσατε να πάρετε ακόμη πιο πολλά limonoids.




Πρώτον, πλύνετε τα λεμόνια, κόψτε τα σε απλά κομμάτια και μην αφαιρέσετε την φλούδα τους. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στην κατάψυξη. Αυτό θα σας επιτρέψει να τα διατηρήσετε τα λεμόνια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να τα χρησιμοποιείτε όποτε θέλετε.

Μπορείτε να βγάζετε κάθε τόσο ένα λεμόνι και να το τρίβετε όπως είναι παγωμένο μαζί με την φλούδα του. Προσθέστε το σε οποιοδήποτε φαγητό ή ποτό σας αρέσει. Έτσι, όχι μόνο θα πάρετε την γεύση και το άρωμά του, αλλά και πολλά περισσότερα limonoids.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος που δεν πρέπει καταψύχετε τα λεμόνια σας. Είναι καλό για σας, ανεξάρτητα από το πώς θα επιλέξετε να τα καταναλώσετε.

healthybiofood.com/
iatropedia.gr/tips/gia-pion-logo-prepi-na-valete-ta-lemonia-stin-katapsixi/41520/

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Φτιάξτε ξεχωριστά χειροποίητα φωτιστικά για κεριά με μόνο 2 υλικά!


Φτιάξτε ρομαντικά φωτιστικά για κεράκια που θα δώσουν μια ζεστή πινελιά στο χώρο σας.

Δοκιμάστε με διαφορετικές κορδέλες, κουμπιά, σεμεδάκια ήδαντέλες και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Θα χρειαστείτε:

Γυάλινα βάζα
Σπρέυ κόλλας ή απλή κόλλα
Σεμεδάκια και δαντέλες
Λινάτσα
Σπάγκο, κουμπιά και κορδέλες της επιλογής σας


Βεβαιωθείτε ότι τα βάζα σας είναι καθαρά και στεγνά. Περάστε κόλλα στο σεμεδάκι και όχι στο βάζο, για να αποφύγετε λεκέδες και κολλήστε το στην επιφάνεια του βάζου.



Σιγουρευτείτε ότι όλο το σέμεν έχει κολλήσει καλά και δεν προεξέχει κανένα σημείο χωρίς κόλλα. Πιέστε το καλά.



Περάστε λίγη κόλλα στο χείλος του βάζου, και περάστε μια λωρίδα λινάτσας σε όλο το στόμιο.



Μπορείτε επίσης να τυλίξετε το στόμιο με μια όμορφη κορδέλα και να δέσετε ένα σπάγκο δένοντάς τα σε φιόγκο.



Μια άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε το καπάκι του βάζου και να το διακοσμήσετε με σπάγκο και να δέσετε ένα κουμπί.






fanpage
stroumfaki.org/2015/11/2_51.html

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Πως να κάνετε Παστερίωση το κατσικίσιο γάλα.


Πριν καταναλώσουμε γάλα από την κατσίκα μας, θα πρέπει να το παστεριώσουμε. Η παστερίωση, είναι μία σχετικά απλή διαδικασία, με την οποία σκοτώνουμε βλαβερά μικρόβια, που περιέχονται στο γάλα, κρατώντας ταυτόχρονα όσο μεγαλύτερη ποσότητα, των ωφέλιμων συστατικών του γάλακτος, γίνεται. Για να γίνει σωστά η παστερίωση, θα πρέπει να τηρήσουμε κάποιους κανόνες και να προσέξουμε ορισμένα πράγματα. Ας δούμε, πως γίνεται και τι πρέπει να προσέξουμε.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προσέξουμε, πριν καν κάνουμε την παστερίωση, είναι τα ζώα μας, να είναι υγιεί. Αν ξέρουμε ότι είναι άρρωστα, τους κάνουμε κάποια φαρμακευτική θεραπεία ή έστω έχουν σημάδια, ότι είναι άρρωστα, δεν καταναλώνουμε το γάλα, ακόμα και αν το παστεριώσουμε. Με την υγεία μας δεν παίζουμε. Αν το γάλα προέρχεται από ξένα ζώα, πχ μας το έδωσε κάποιος τσοπάνης, καλό είναι να έχουμε δει τις εγκαταστάσεις και να ξέρουμε αν, πως και κατά πόσο φροντίζει τα ζώα του. Αφού αρμέξουμε την κατσίκα μας, θα πρέπει όσο το δυνατόν συντομότερο, να ξεκινήσουμε την παστερίωση, ώστε να μην προλάβουν να αναπτυχθούν βακτήρια στο γάλα.

Τι θα χρειαστούμε:
Τουλπάνι
Σουρωτήρι
Μία κατσαρόλα ή δύο αν το κάνουμε μπεν μαρί
Θερμόμετρο
Αποστειρωμένα γυάλινα βάζα

Η διαδικασία, είτε την κάνουμε σαν μπεν μαρί είτε με μία κατσαρόλα, είναι η ίδια. Με την μία κατσαρόλα όμως, θα πρέπει να ανακινούμε συχνά το γάλα, ώστε να μην κολλήσει/ψυθεί στον πάτο και το θερμόμετρο να μην ακουμπά στον πάτο της, καθώς θα δείχνει λάθος θερμοκρασία.

Τοποθετούμε το τουλπάνι στο σουρωτήρι και σουρώνουμε το γάλα. Μπορούμε να το σουρώσουμε μία, δύο και τρεις φορές, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το γάλα μας, δεν έχει ξένα σωματίδια, βρωμιές, τρίχες κτλ. Αντί για τουλπάνι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποια πετσέτα ή ακόμα και βαμβάκι, αρκεί όμως ότι χρησιμοποιήσουμε να είναι καθαρό και να έχει ξεβγαλθεί καλά. Για να είμαστε απολύτως σίγουροι, μπορούμε να το βράσουμε σε νερό, ώστε να αποστειρωθεί και αυτό. Ρίχνουμε το γάλα στην κατσαρόλα και ανάβουμε το μάτι της κουζίνας. Τοποθετούμε το θερμόμετρο, ώστε να μην ακουμπά στον πάτο της κατσαρόλας, για να έχουμε την σωστή ένδειξη.






Αν θέλουμε να αποθηκεύσουμε το γάλα σε βάζα, ώστε να το καταναλώσουμε αργότερα, θα πρέπει α) να έχουμε αποστειρωμένα βάζα β) να ετοιμάσουμε μία κατσαρόλα/λεκάνη με πολύ κρύο νερό. Για να αποστειρώσουμε τα βάζα, τα βράζουμε σε νερό για 10 λεπτά. Το κρύο νερό, θα δούμε παρακάτω σε τι χρησιμεύει. Ανακατεύουμε απαλά το γάλα και προσέχουμε την θερμοκρασία. Έχουμε δύο επιλογές, για το πως θα κάνουμε την αποστείρωση.
High-Temperature-Short-Time Treatment (HTST) / Υψηλή θερμοκρασία – βραχυπρόθεσμη διαδικασία
Σε αυτή την μέθοδο, θα φτάσουμε το γάλα σε θερμοκρασία 72-73 βαθμών κελσίου (161F) και θα κρατήσουμε την θερμοκρασία για 15 δευτερόλεπτα.
Low-Temperature-Long-Time Treatment (LTLT) / Χαμηλή θερμοκρασία – Μακροχρόνια διαδικασία
Σε αυτή την μέθοδο, θα φτάσουμε το γάλα σε θερμοκρασία 63-65 βαθμών κελσίου (145F) και θα κρατήσουμε την θερμοκρασία για 30 λεπτά.

Η διαφορά είναι, πως στην πρώτη μέθοδο HTST, θα κάνουμε την διαδικασία πιο γρήγορα, αλλά θα χάσουμε περισσότερα από τα ωφέλιμα στοιχεία του γάλακτος, σε σχέση με την δεύτερη μέθοδο. Το ποια θα προτιμήσουμε και το γιατί, εξαρτάται από το τι θέλουμε να κάνουμε το γάλα και τι στοιχεία να κρατήσει πχ για τυρί. Λογικά, αν θέλετε μόνο να πιείτε το γάλα, θα προτιμήσετε την πρώτη μέθοδο, η οποία είναι πιο γρήγορη, αλλά και πιο εύκολη, αφού το να κρατήσεις σταθερή την θερμοκρασία για 15 δεύτερα είναι πιο εύκολο, από το να την κρατήσεις σταθερή για μισή ώρα.

Αφού κρατήσουμε το γάλα στην θερμοκρασία που επιλέξαμε και για τον σωστό χρόνο, αποσύρουμε από το μάτι. Αν θα το πιούμε επιτόπου το γάλα, το αφήνουμε να κρυώσει λίγο, προσθέτουμε ψωμί και έχουμε ένα πλήρες πρωινό. Αν όμως σκοπεύουμε να το αποθηκεύσουμε, τότε αμέσως μόλις βγάλουμε την κατσαρόλα από το μάτι της κουζίνας, την τοποθετούμε στην λεκάνη με το πολύ κρύο νερό. Θέλουμε να ρίξουμε την θερμοκρασία του γάλακτος στους 4 βαθμούς Κελσίου, όσο πιο γρήγορα γίνεται και αυτό γιατί αν καθυστερήσουμε, θα αναπτυχθούν μικρόβια/βακτήρια. Μην ξεχνάτε πως με την παστερίωση, δεν σκοτώνουμε όλα τα μικρόβια, αλλά ένα μεγάλο μέρος αυτών. Συνεπώς το γάλα, εξακολουθεί να έχει ορισμένα, τα οποία υπό κατάλληλες συνθήκες θα αναπτυχθούν και το γάλα θα ξινίσει, θα έχει άσχημη μυρωδιά κτλ. Όσο παγώνουμε το γάλα, το ανακατεύουμε απαλά, γιατί διαφορετικά θα πήξει ανομοιόμορφα, θα κάνει πέτσα κτλ.

Όταν το γάλα κρυώσει αρκετά, ώστε να μεταφερθεί στα βάζα, το βάζουμε στα βάζα, κλείνουμε καλά και τα τοποθετούμε στην κατάψυξη για να παγώσει περισσότερο. Θέλουμε η θερμοκρασία του να φτάσει τους 4 βαθμούς Κελσίου. Αφού φτάσει σε αυτή την θερμοκρασία, μπορούμε να βάλουμε τα βάζα στην συντήρηση του ψυγείου. Το γάλα θα διατηρηθεί για περίπου μία εβδομάδα, ίσως και περισσότερο.

Πηγές
wikipedia.org/wiki/Pasteurization#Milk
foodsafetysite.com/educators/competencies/general/foodprocessing/processing2.html
homesteaderbellesblog.blogspot.gr/2009/06/how-to-pasteurize-milk-from-goats-cows.html
wikihow.com/Pasteurize-Milk
lykawn.wordpress.com/2015/12/17/%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%82/

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Τα 10 πιο περίεργα αυτοκίνητα που έχετε δει !


Υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα που οι περισσότεροι και καλύτεροι κατασκευαστές σπορ οχημάτων δημιουργούν, χωρίς να προορίζονται για μαζική παραγωγή. Ωστόσο χρησιμοποιούνται συχνά για να δοκιμαστούν νέα εξαρτήματα, σχήματα και μεγέθη, με κάποιες από τις ιδέες που κάνουν ντεμπούτο σε αυτά, να περνούν τελικά σε αυτοκίνητα που κατασκευάζονται μαζικά.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Ρίξτε μια ματιά σε κάποια πολύ περίεργα αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί…



10. Dream Car 123 – The Pyramid Electric Car
Αυτή η αυτόματη εφεύρεση είχε ένα όραμα, το οποίο οι περισσότεροι δεν θα είχαν ονειρευτεί ποτέ. Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που ονομάζεται το αυτοκίνητο των ονείρων 123. Στην πραγματικότητα, μοιάζει με ένα διαστημόπλοιο από ταινία επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του 1960. Ο εφευρέτης Greg Zanis δημιούργησε αυτό το φουτουριστικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο για να ενεργεί σαν μια δεξαμενή και να μοιάζει με κάτι που κάποιος θα μπορούσε να κερδίσει σε ένα τηλεπαιχνίδι. Σύμφωνα με το Oddee.com, σταματά και γυρίζει άμεσα και χρειάζεται μόνο 3,5 ώρες για να φορτίσει. Επίσης, ο Zanis σχεδίασε έναν πύργο-γκαράζ που μπορεί να αιχμαλωτίσει τον ήλιο και τον άνεμο και αυτά να ενεργούν ως φορτιστής του οχήματος.



9. Eclectic
Αποτελεί το πιο funky “ενεργειακά αυτόνομο” αυτοκίνητο, καθώς περιλαμβάνει ένα ηλιακό πάνελ και μία ανεμογεννήτρια για την ισχύ του. Μπορεί να φορτιστεί μέσω μιας πρίζας, ώστε να ενισχυθεί η διάρκεια της ισχύος του. Η ενέργειά του αντέχει μέχρι 14 μίλια ανά ενεργειακά φορτισμένη ημέρα.



8. 1938 Buick Y Job
Αυτό το Buick Y-Job του 1938 είναι ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο, το οποίο κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της General Motors στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν. Δεν υπήρχε η πρόθεση να γίνει μαζική η παραγωγή του, αλλά αντ’ αυτού ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν ως μοντέλο για τη δοκιμή νέων ιδεών. Τα ενσωματωμένα φτερά και οι κρυφοί προβολείς ήταν νέες έννοιες που εντάχθηκαν σε Cadillac και Buick κατά τα επόμενα έτη.



7. 1967 Dodge Deora
Αυτό το αυτοκίνητο μοιάζει με ένα φουτουριστικό El Camino. Το εμπρόσθιο άκρο του οχήματος μοιάζει πολύ με το πίσω άκρο πολλών αυτοκινήτων, διότι δεν υπάρχει ορατό καπό. Οι Alexander Brothers ήταν υπεύθυνοι γι’ αυτό το σχέδιο που προωθήθηκε ως το μικρό φορτηγό του μέλλοντος, σύμφωνα με ένα άρθρο στο Popular Mechanics.






6. 1942 Oeuf Electrique
Η κυριολεκτική μετάφραση αυτής της γαλλικής ονομασίας του αυτοκινήτου είναι «Ηλεκτρικό Αυγό». Σχεδιάστηκε από τον Paul Arzens, στο Παρίσι, του οποίου η καριέρα ήταν να σχεδιάζει τρένα και να ζωγραφίζει. Ο ίδιος τελικά αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο σχεδιασμό αυτοκινήτων και κατέληξε σε αυτό… Η κορυφή του έχει κατασκευαστεί από αλουμίνιο και πλεξιγκλάς και σκαλισμένο στο χέρι και όχι σε μηχάνημα.



5. 1970 Ferrari (Pininfarina) 512 S Modulo
Η Ferrari είναι γνωστή για τα κομψά αυτοκίνητά της και αυτό το ασυνήθιστο αυτοκίνητο δημιουργήθηκε για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 1970. Αυτή η Ferrari Modulo σχεδιάστηκε από τον Paolo Martin του διάσημου ιταλικού ομίλου Pininfarina. Η τελική του ταχύτητα είναι 354 km/h και είναι τόσο χαμηλά στο έδαφος και αεροδυναμικό που κάνει τα 0-100 σε 3,1 δευτερόλεπτα.



4.1935 Bugatti Type 57S Competition Coupe Aerolithe
Αυτή η Bugatti Type 57s του 1935 εισήχθη στο Auto Show του Παρισιού. Το πίσω μισό του μοιάζει με μια Porsche 911, ενώ το μπροστινό μισό μοιάζει με ένα παλιομοδίτικο roadster. Τα καλύμματα των πίσω τροχών είναι κλασικά και οι λεπτομέρειες είναι η απόλυτη πολυτέλεια.



3. 1948 Tasco
Αυτή το αυτοκίνητο δημιουργήθηκε από το Αμερικανική Αθλητική Εταιρεία Αυτοκινήτου, TASCO (American Sports Car Company). Ο Γερμανός σχεδιαστής, Gordon Buehrig, εμπνεύστηκε από τα μαχητικά αεροσκάφη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Είναι το πρώτο αυτοκίνητο με T-top οροφή και εσωτερικό ταμπλό που μοιάζει με εκείνο ενός αεροσκάφους.



2. 1910 Brooke Swan Car
Το αξιοσημείωτο πράγμα σχετικά με αυτό το αυτοκίνητο είναι ότι κοστίζει τρεις φορές όσο μια Rolls-Royce του 1910. Η τόσο υψηλή τιμή οφείλεται στο σύνολο των πολυτελών ανέσεων και αξεσουάρ που προσφέρει, όπως τα φύλλα χρυσού που κοσμούν το εξωτερικό του, Ινδικό μετάξι για ταπετσαρία. Το αυτοκίνητο εκτίθεται σε ένα μουσείο στη Χάγη.



1. 1956 Buick Centurion
Αυτό το Buick Centurion του 1956 ήταν μπροστά από την εποχή του. Πιο συγκεκριμένα, τα μπροστινά καθίσματα υποχωρούν αυτόματα πίσω για ευκολία στην είσοδο και την έξοδο, καθώς ανοίγει η πόρτα. Περιλαμβάνει μια οθόνη στο ταμπλό που βοηθά τον οδηγό να βλέπει ό,τι βρίσκεται πίσω από το όχημα από την κάμερα οπισθοπορείας. Το δίπορτο τετραθέσιο περίεργο αυτό αυτοκίνητο ανάδειξε τα διπλά χρώματα βαφής που ήταν πολύ δημοφιλή στη δεκαετία του ‘50.

newsauto.gr/ta-10-pio-perierga-aftokinita-pou-echete-di/