0
Έχεις κουραστεί να ψάχνεις ιδέες για την διακόσμησησπιτιού και πιο συγκεκριμένα για το μικρό σου μπαλκόνι, χωρίς κανένα αποτέλεσμα; Δες εδώ μερικές όμορφες και έξυπνες ιδέες!

Αυτό το πρόβλημα είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο για όλους εκείνους που ζουν στις μεγάλες πόλεις και γενικά σε διαμερίσματα, όπου ο χώρος των μπαλκονιών τους είναι αρκετά περιορισμένος.

Όπως και να χει οι μονοκατοικίες δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα, καθώς σίγουρα θα υπάρχει περισσότερος χώρος. Τι κάνεις όμως για τη διακόσμηση εξωτερικού χώρου;

Θέλεις να δούμε τις καλύτερες προτάσεις που συγκέντρωσα για εσένα και το μπαλκόνι σου; Σίγουρα θα ενθουσιαστείς!


Πως να διακοσμήσεις ένα μικρό μπαλκόνι

Η διακόσμηση του σπιτιού είτε αφορά το εσωτερικό ντεκόρ σπιτιού, είτε την γενικότερη ανακαίνιση διαμερίσματος, απαιτεί χρόνο, καλή διάθεση και πάνω απ” όλα όμορφες ιδέες για το σπίτι.

Δεν χρειάζεται να πάει το μυαλό σου κατευθείαν σε κάτι πολύ ακριβό, ή στην υπερβολή και οι οικονομικές λύσεις έχουν την μαγεία τους.

Ας ξεκινήσουμε με μερικά τέτοια παραδείγματα, για να μπεις στο νόημα.



Εδώ όπως βλέπουμε η διακόσμηση είναι πολύ λυτή, αλλά αυτό δεν μας ενοχλεί καθόλου μιας και όπως λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι Less is more, όσο πιο λίγα τόσο το καλύτερο.




Απαραίτητο στοιχείο είναι οι γλάστρες και τα φυτά. Επίσης, αν θέλεις το μπαλκόνι σου να φαίνεται ακόμη πιο ζεστό στους καλεσμένους σου, χρησιμοποίησε σαν βασικό υλικό το ξύλο.



Και μιας και ανέφερα το ξύλο σαν βασικό υλικό διακόσμησης, για ρίξε και δω μια ματιά. Δεν φαίνονται υπέροχα τα ξύλινα έπιπλα εξωτερικού χώρου, αλλά φυσικά και το ξύλινο πάτωμα;


Απλά για να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα, προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις minimal ιδέες.



Και τι πιο μίνιμαλ από το να παίξεις με τα ουδέτερα χρώματα, τα οποία θα δώσουν ένα πιο κομψό και φινετσάτο αποτέλεσμα στην διακόσμηση σου.



Αν όμως λατρεύεις τα πολλά και έντονα χρώματα, έχω και για εσένα μερικές έξυπνες ιδέες, που σίγουρα θα τις λατρέψεις.



Πολύ όμορφος τρόπος για να χρησιμοποιήσεις τα χρώματα, είτε αυτά είναι στα έπιπλα είτε στα υφάσματα, είναι να κρατήσεις ένα σαν βασικό χρώμα και να το πλαισιώσεις με μικρότερες πινελιές από άλλα χρώματα που θα επιλέξεις.



Εσένα ποια από όλες αυτές τις εξαιρετικές ιδέες για τη διακόσμηση μπαλκονιού σου άρεσε περισσότερο και ποια θα επέλεγες για το δικό σου διαμέρισμα;


http://www.aggouria.net

Δημοσίευση σχολίου

 
Top