
Υλικά συνταγής
397 γραμμ. (1 συσκευασία) ζαχαρούχο γάλα
110 γραμμ. βούτυρο + λίγο ακόμα για το άλειμμα του σκεύους
250 γραμμ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
300 γραμμ. nutella ή μερέντα
Εκτέλεση συνταγής
Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ με διαστάσεις 20×20 εκ. και το στρώνουμε με λαδόκολλα, φροντίζοντας να καλύψουμε τόσο τον πυθμένα όσο και τα τοιχώματα του σκεύους.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια μικρή κατσαρόλα και τα ζεσταίνουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Μόλις λιώσουν το βούτυρο και η σοκολάτα και ενωθούν καλά όλα τα υλικά, αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και αδειάζουμε το μείγμα στο πυρέξ.
Ισιώνουμε την επιφάνεια του με την ανάποδη ενός κουταλιού και περιμένουμε λίγη ώρα να κρυώσει. Το βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει και να σταθεροποιηθεί.
Μόλις το παγώσει και σφίξει, αφαιρούμε τη λαδόκολλα και το κόβουμε σε ορθογώνια σοκολατάκια.
https://www.sintayes.gr
Δημοσίευση σχολίου
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.