0

Φορτίστε το κινητό με... τη ζώνη που φοράτε.Η Xoo Belt διαθέτει ενσωματωμένες μπαταρίες προκειμένου να μην ξεμείνουμε πουθενά από ενέργεια.



Η ζώνη Xoo Belt προσφέρει περισσότερα από το να κρατάει στη θέση του το παντελόνι!

Η δημιουργία της βρετανικής Nifty, διαθέτει ενσωματωμένο φορτιστή που μπορεί να γεμίσει το κινητό ενώ είμαστε εν κινήσει.

Συγκεκριμένα, η ζώνη κρύβει ενέργεια 2.100mAh, μιας και η εύκαμπτη μπαταρία λιθίου μεταξύ των δύο κομματιών δέρματος είναι 1.300mAh, ενώ η αγκράφα φιλοξενεί μια μπαταρία των 800mAH. Η ενέργεια που αποδίδει αρκεί για τη φόρτιση των περισσότερων νέων smartphones.

Το κινητό συνδέεται με τη ζώνη μέσω ενός καλωδίου MicroUSB. Μάλιστα, όσο καλώδιο περισσεύει, προκειμένου να μην κρέμεται, συγκρατείται μαγνητικά στο πίσω μέρος της ζώνης!

Όσο για το χρόνο φόρτισης των ενσωματωμένων μπαταριών, απαιτούνται περίπου 3 ώρες και μια σειρά 5 φώτων LED μάς δείχνει πόση ενέργεια έχει ήδη «αποθηκευτεί».

Η Xoo Belt αναζητά χρηματοδότηση μέσω του Indiegogo, με τη ζώνη να διατίθεται προς 155 δολάρια και να παραδίδεται –αν όλα πάνε καλά- τον Ιούλιο του ΄15.
















newsbeast.gr
http://ntocoumenta.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top