0


Σου αρέσει να φτιάχνεις μόνος σου πράγματα και δεν έχεις γραφείο; Ψάχνεις ιδέες, αλλά τίποτα δεν σε ενθουσιάζει; Δες 12 εκπληκτικές ιδέες για DIY έπιπλα γραφείου!

Πόσο υπέροχα και εύκολα πράγματα μπορείς να φτιάξεις μόνος σου, με λίγη καλή θέληση; Υπάρχουν αμέτρητες ιδέες και φυσικά τρόποι για να τις υλοποιήσεις, ανάλογα με το τι θέλεις να δημιουργήσεις.

Το θετικότερο όλων είναι ότι δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις για να κάνεις κάποιο DIY έπιπλο. Φόρεσε την δημιουργική σου διάθεση, οπλίσου με υπομονή και όλα τα άλλα θα είναι παιχνιδάκι!

Και φυσικά μην ξεχνάς ότι χρειάζεσαι και τις κατάλληλες ιδέες. Απλές, εύκολες, οικονομικές και δημιουργικές προτάσεις, για να έχεις ένα άκρως επιτυχημένο αποτέλεσμα.


Προτάσεις για να φτιάξεις μόνος σου υπέροχα γραφείαΓια το συγκεκριμένο γραφείο ένωσε 2 τραπεζάκια, με άλλο ένα γωνιακό στο ενδιάμεσο και για τα συρτάρια χρησιμοποίησε 2 κομοδίνα ή μικρές συρταριέρες, όπως και στην εικόνα.Εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα. Ένα παλιό όμορφο τραπέζι με λίγη μπογιά μπορεί να γίνει μια εξαιρετική επιλογή.Για να φτιάξεις ένα mini γραφείο για το laptop σου θα χρειαστείς ένα ράφι βιδωμένο καλά στον τοίχο, ένα κομμάτι ξύλο για την βάση του laptop, και 2 ορθογώνια κομμάτια ξύλου για στήριγμα.Διακόσμησε ένα μεγάλο τραπέζι με βάση το γούστο σου και τοποθέτησε ένα κομμάτι plexiglass ή τζάμι επάνω του. Γύρω γύρω μπορείς να βάλεις μεταλλικά πηχάκια για να γίνει πιο εντυπωσιακό.Παρόμοιο με το πρώτο και αυτό το γραφείο. Ένα μεγάλο ορθογώνιο κομμάτι ξύλου, τοποθετημένο επάνω σε δύο επιδαπέδια ράφια. Τόσο απλά!Αυτό το γραφείο είναι η απόδειξη ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι φαντασία. Σε ένα κομμάτι ξύλο βιδώνεις στηρίγματα για ποδαράκια και το τοποθετείς πάνω σε ένα τραπέζι!Βάψε μια μεγάλη επιφάνεια ξύλου με ειδικό χρώμα λαδιού για ξύλο, τοποθέτησε το σε μια μεταλλική βάση. Ολοκλήρωσε τη δημιουργία σου με ένα κομμάτι τζάμι.Άλλη μια εξαιρετική δημιουργία με βάση τα ράφια.Ένα κομμάτι ξύλου βαμμένο, δύο μεταλλικά πόδια για στήριγμα της μιας πλευράς και μια συρταριέρα για την άλλη πλευρά. Απλά μοναδικό.Μην το βλέπεις έτσι, είναι και αυτό εξίσου εύκολο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διακοσμήσεις τα πόδια από ένα τραπέζι, βιδώνοντας πάνω του άλλα κομμάτια ξύλου, ανάλογα με το σχήμα που θέλεις να τους δώσεις.Το πιο μινιμαλιστικό DIY γραφείο από όλα. Ένα μακρόστενο ράφι και τίποτε περισσότερο!


Και αν είστε δύο άτομα και δεν θέλετε να αποχωριστείτε ο ένας τον άλλο; Κόψε ένα τραπέζι στη μέση και βίδωσε το κάθε κομμάτι στις δυο πλευρές μιας βιβλιοθήκης, ώστε να βρίσκεται στη μέση.


http://www.aggouria.net

Δημοσίευση σχολίου

 
Top