0

Δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα, από το να θες να κατουρήσεις και είτε να συχαίνεσαι ή να μην βρίσκεις τουαλέτα επειδή είσαι στον δρόμο με...
το αυτοκίνητο, είτε επειδή ντρέπεσαι να σταματήσεις μέσα στην μέση του δρόμου, για να κάνεις την ανάγκη σου.

Η παρακάτω όμως “συσκευή” που μπορούμε να την φτιάξουμε μόνοι μας, μας λύνει όλα τα παραπάνω προβλήματα και είναι πολύ εύκολη στην χρήση της και ιδιαίτερα χρήσιμη, αν έχετε παιδιά.

Θα χρειαστούμε, ένα πλαστικό κυπελάκι μιας χρήσης, το μικρό μέγεθος που είναι για καφέ, μια σερβιέτα ή παιδική πάνα και μια σακούλα, που να χωράει την σερβιέτα/πάνα και λίγη κολλητική ταινία (όσο πιο καλή τόσο το καλύτερο). Η σακούλα να μην είναι ένα απλό polybag ή σακούλα από super market, καθώς είναι πορώδες και μπορεί να υπάρξει διαρροή. Οποιαδήποτε σακούλα συγκρατά υγρά, μας κάνει.



Κόβεται τον πάτο του ποτηριού…



Βάζετε στην σακούλα την σερβιέτα/πάνα…



Και κολλάτε με την ταινία, τη σακούλα στο ποτήρι. Η σακούλα να είναι εξωτερικά του ποτηριού ώστε να μην υπάρξουν διαρροές.



Έτοιμο για χρήση…




Μετά την χρήση το πετάτε στα σκουπίδια ή βάλτε το σε μια σακούλα μέχρι να το πετάξετε. Το καλό με αυτό τον τρόπο, είναι ότι αν έχετε λίγα ούρα, θα απορροφηθούν όλα από την πάνα/σερβιέτα. Αν όμως έχετε αρκετά και δεν απορροφηθούν όλα εκεί υπάρχει θεματάκι… ;)






http://www.instructables.com
http://lykawn.wordpress.com

Δημοσίευση σχολίου

 
Top