Υλικά:...
1/3 της κούπας χοντρό, θαλασσινό αλάτι
¼ της κούπας καστανή ζάχαρη
¼ της κούπας πάπρικα
2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένη ρίγανη
2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένα φύλλα θυμαριού
1 κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν
Οδηγίες:
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά μαζί, χρησιμοποιώντας τα χέρια σας ώστε να ανακατευτεί πολύ καλά η ζάχαρη. Βάλτε το μείγμα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς και διατηρείστε το, σε σκιερό μέρος, έως και για έξι μήνες.
queen.gr
http://www.newsitamea.gr
Δημοσίευση σχολίου