0


Στο Άμστερνταμ, η εταιρεία Βrandbase, έφτιαξε τα γραφεία της εξολοκλήρου από παλέτες, όπως δημοσίευσα σε παλαιότερο άρθρο.

Aν μια ολόκληρη εταιρεία, αποφασίζει σαν κεντρικό σημείο αναφοράς να χρησιμοποιήσει τις ταπεινές παλέτες σε κάθε μορφή όπως το πάτωμα,τα γραφεία εργασίας και η σκάλα, γιατί να μην τις χρησιμοποιήσετε και εσείς σε ...κάθε δωμάτιο του σπιτιού για να φτιάξετε φοιτητικό "νοικοκυριό", εύκολα και οικονομικά?
ΓΡΑΦΕΙΟ: στην παραπάνω φωτογραφία έχουν τοποθετηθεί παλέτες σαν βάση του γραφείου, ενώ ξύλα από παλέτες ενωμένα (με σανίδες αντίθετης φοράς στο πίσω μέρος) και καλυμμένα με τζάμι έδωσαν σαν αποτέλεσμα ένα γραφείο μοντέρνας αισθητικής που τονίζεται περισσότερο από το λευκό του δωματίου!Εναλλακτικά, αντί για καρέκλες γραφείου μπορείτε να επιλέξετε μια καρέκλα-σκαμπό, έτσι ώστε το τραπέζι εκτός από γραφείο να χρησιμοποιείτε και σαν τραπεζαρία, έλλειψή χώρου...






ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ: Η καταπληκτική τραπεζαρία της φωτογραφίας είναι μια ιδέα που μπορείτε να κατασκευάσετε μόνοι σας . Συνδυάστε την με ξύλινες καρέκλες σε ανάλογο modern country style...Η παραπάνω ιδέα ταιριάζει εκτός από φοιτητικά σπίτια και στα περισσότερα παραδοσιακά εξοχικά της Ελλάδας...






ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ: Mία άνετη χαμηλή πολυθρόνα φτιάχνετε απλά βάφοντας μία παλέτα, και τοποθετώντας πάνω της ένα πάπλωμα και μαξιλαράκια ενώ αν την βάψετε σε ένα έντονο χρώμα μόλις αποκτήσατε ένα μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού! Μπορείτε να φτιάξετε ακόμα και καναπέ από παλέτες και για ακόμη περισσότερη χαλάρωση φτιάξε μια καταπληκτική πολυθρόνα αιώρα από παλέτες .





ΚΟΥΖΙΝΑ: Αν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία και λίγη βοήθεια από φίλους μπορείτε να φτιάξετε ακόμα και πάγκο κουζίνας από ξύλα παλετών τα οποία στερεώνονται μεταξύ τους σχηματίζοντας ουσιαστικά ένα κουτί που του λείπει το καπάκι. Αν δεν διαθέτετε τίποτα από τα δύο, φτιάξτε ένα μπαρ τοποθετώντας πολλές παλέτες την μία πάνω από την άλλη και σκαμπό γύρω από αυτό.



photo euseandupcycle.blogspot.com
http://styleitchic.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top