![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyCL2jmPJzl-Q4TLR3EW6ER1gunZQO_arQgVSexgOmbluMXE6CG4kITMpgD5GUfXjN9wtTbEru0hCHnTvPxS3X0n6Fa02g9DbG1a6iofGaeK5fgQ7C5beRhvuC51EvU5TEvR8X1Ivd5f8/s400/cold_beer_bottles-2560x1600.jpg)
Το RapidCool είναι μία πρωτότυπη συσκευή, που αναμένεται να λατρέψουν όλοι οι άντρες της υφηλίου!
Πιο συγκεκριμένα, τη... συσκευή παρουσίασε μια ομάδα πέντε εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της, φιλικής προς το περιβάλλον, Enviro-Cool και πρόκειται για τον
πρώτο ψύκτη που παγώνει μπουκάλια μπίρας μέσα σε 45 δευτερόλεπτα!
Ναι, ναι! Ο νέος ψύκτης, μάλιστα, προορίζεται μελλοντικά τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση, αφού χάρη στη νέα πρωτοποριακή του μέθοδο ψύξης, παγώνει τη μπύρα καταναλώνοντας 54% λιγότερη ενέργεια από τους κοινούς ψύκτες.
Η ομάδα των πέντε εταιρειών που ανέπτυξε το πρόζεκτ χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Τέλος, η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το RapidCool είναι η V-Tex, η οποία επιτρέπει την περιστροφή του μπουκαλιού της μπύρας σε γρήγορους ρυθμούς γύρω από επιφάνειες με παγωμένο νερό, επιτυγχάνοντας να παγώσει το μπουκάλι χωρίς όμως να «κρυσταλλώσει» το περιεχόμενο.
http://techinpro.blogspot.gr
Πιο συγκεκριμένα, τη... συσκευή παρουσίασε μια ομάδα πέντε εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της, φιλικής προς το περιβάλλον, Enviro-Cool και πρόκειται για τον
πρώτο ψύκτη που παγώνει μπουκάλια μπίρας μέσα σε 45 δευτερόλεπτα!
Ναι, ναι! Ο νέος ψύκτης, μάλιστα, προορίζεται μελλοντικά τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση, αφού χάρη στη νέα πρωτοποριακή του μέθοδο ψύξης, παγώνει τη μπύρα καταναλώνοντας 54% λιγότερη ενέργεια από τους κοινούς ψύκτες.
Η ομάδα των πέντε εταιρειών που ανέπτυξε το πρόζεκτ χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Τέλος, η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το RapidCool είναι η V-Tex, η οποία επιτρέπει την περιστροφή του μπουκαλιού της μπύρας σε γρήγορους ρυθμούς γύρω από επιφάνειες με παγωμένο νερό, επιτυγχάνοντας να παγώσει το μπουκάλι χωρίς όμως να «κρυσταλλώσει» το περιεχόμενο.
http://techinpro.blogspot.gr
Δημοσίευση σχολίου