0
Με αφορμή την επίσκεψή μου τελευταία σ΄ένα φίλο στην πόλη, μπήκα στην διαδικασία να ψάξω να βρω τρόπους που θα μπορούσαν να φανούνε χρήσιμα όλα αυτά τα πλαστικά μπουκάλια από εμφιαλωμένα νερά και αναψυκτικά που καταναλώνουμε καθημερινά...
Η αλήθεια είναι οτι εξεπλάγην με την εφευρετικότητα μερικών ανθρώπων και με το πόσα πράγματα μπορείς να φτιάξεις με πλαστικά μπουκάλια...Ένας λαχανόκηπος σε πλαστικά μπουκάλια!!
Καλάθι


Helloween with plastic bottles


Σερφάρετε οικολογικά...!Σκεπή από πλαστικά μπουκάλια


Αποθηκευτικός χώρος για περιοδικά και εφημερίδες


Αυτοσχέδιο θερμοκήπιο


Θήκες για καλλυντικά και μολυβοθήκες..


ΠοτιστικόΠορτοφόλι


Πανέμορφο σπιτάκι με καλαμωτή οροφή
Κρεμαστές γλαστρούλες για εξοικονόμηση χώρουΚαρέκλα με σιδερένια βάσηΚινούμενο και ελαφρύ αποθηκάκι, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σαν θερμοκήπιοΣκεπή από πλαστικά μπουκάλιαΒάρκα!!Θερμοκήπιο!!


Άλλη μια βάρκα
Κρεμαστός κήπος για εξοικονόμηση χώρουΣτη Βολιβία περισσότερο από το 50% του πλυθησμού ζει κάτω από τα όρια της φτώχιας και σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης, ενώ μια γυναίκα προσπαθεί να τ'αλλάξει...Η Ingrid Vaca Diez χτίζει σπίτια στην πατρίδα της χρησιμοποώντας ως κύριο υλικό τα πλαστικά μπουκάλια και την άμμο. Μέχρι στιγμής έχει χτίσει 10 σπίτια και σκοπεύει να συνεχίσει..Σκούπα!!Γλάστρες!!


Πολύχρωμα κουβαδάκια!!Φράχτης από πλαστικά μπουκάλια!!
ΠΟΥΦ!!
Ας πάρουμε και μια ιδέα και από κατασκευές με τα καπάκια απ'τα πλαστικά μπουκάλια...
Και φυσικά αν έχεις μαζέψει πολλά πλαστικά μπουκάλια και δεν σκοπεύεις να τα επαναχρησιμοποιήσεις σε κάποια δικιά σου πατέντα ή κατασκευή, μπορείς πολύ απλά να τα ανακυκλώσεις...

Αν έχετε κι άλλες δημιουργικές ιδέες στείλτες μας να τις προσθέσουμε...


http://www.back-to-nature.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top