0




Υλικά:



*6-8 φλιτζάνια κομμάτια καρπούζι
*1 λάιμ το χυμό του
*σιρόπι ζάχαρης (αν το καρπούζι είναι γλυκό, δεν βάζετε)

Προαιρετικά:
4-5 φύλλα φρέσκο ​​δυόσμο

Οδηγίες:



*Περάστε τα κομμάτια του καρπουζιου από μπλέντερ.

*Σουρώστε τον πολτό για να κρατήστε κυριώς τα υγρά.

*Προσθέστε τον χυμό από το λάιμ και αν χρειάζεται σιρόπι ζάχαρης.

*(Για το σιρόπι ζάχαρης):
Βάλτε ίσα μέρη ζάχαρη και νερό. Αφήστε το να σιγοβράσει μέχρι να λιώσουν οι κόκκοι της ζάχαρης.

*Βάλτε το μείγμα σε καλούπια και κρατήστε το παγωμένο!


Απολαύστε!








http://krasodad.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top