Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Σπιτικό παγωτό γιαούρτι με πεπόνι


Υλικά
500γρ πεπόνι
150γρ ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας μέντα ψιλοκομμένη
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι

2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών




Εκτέλεση
καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το πεπόνι. Το αναμιγνύουμε με τη ζάχαρη και τη μέντα και τα αφήνουμε έτσι για 1 ώρα. Μετά το βάζουμε σε μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι και το χυμό λεμόνι και χτυπάμε καλά. Βάζουμε το μίγμα σε ένα σιδερένιο μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες, χτυπώντας ξανά το μίγμα ανά μισή ώρα.


neadiatrofis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου