Μπορεί να έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε τα φίλτρα του καφέ για να φτιάξετε τον αγαπημένο σας γαλλικό, τώρα όμως ήρθε η ώρα να μάθετε και τις υπόλοιπες χρήσεις ενός φίλτρου!
– Πάρτε ένα φίλτρο καφέ και καθαρίστε εύκολα τα τζάμια που έχουν δαχτυλιές!
– Αν κόψετε το φίλτρο σε μακρόστενα κομμάτια γίνεται μια πολύ καλή επιλογή για ταινία αποτρίχωσης
– Περιόρισε την τριβή μεταξύ των σκευών ή πορσελάνινων σερβίτσιων, τοποθετώντας τα φίλτρα ανάμεσά τους.
– Με ένα φίλτρο καφέ, σουρώνετε το κρασί σας σε περίπτωση που ο φελλός πέσει μέσα!
– Γλιτώστε το πιτσίλισμα των φαγητών στο φούρνο, καλύπτοντας τα μπολ με φίλτρα καφέ.
– Αν χτυπήσετε πιέστε πάνω στο τραύμα ένα κομμάτι φίλτρου. Θα λειτουργήσει σας αιμοστατικό!
– Ρίξτε το λάδι τηγανίσματος μέσα σε ένα φίλτρο πριν το ανακυκλώσετε.
– Επίσης μπορείτε να σουρώσετε τους ζωμούς και τα αφεψήματά σας με ένα φίλτρο καφέ.
– Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα πανιά για να περάσουμε το χρώμα στα παπούτσια μας, χρησιμοποιώντας το φίλτρο του καφέ.
– Ένα φίλτρο στο πάτο της γλάστρας, θα κρατάει το χώμα αφήνοντας μόνο το νερό να φεύγει!
via
http://www.tilestwra.gr
– Πάρτε ένα φίλτρο καφέ και καθαρίστε εύκολα τα τζάμια που έχουν δαχτυλιές!
– Αν κόψετε το φίλτρο σε μακρόστενα κομμάτια γίνεται μια πολύ καλή επιλογή για ταινία αποτρίχωσης
– Περιόρισε την τριβή μεταξύ των σκευών ή πορσελάνινων σερβίτσιων, τοποθετώντας τα φίλτρα ανάμεσά τους.
– Με ένα φίλτρο καφέ, σουρώνετε το κρασί σας σε περίπτωση που ο φελλός πέσει μέσα!
– Γλιτώστε το πιτσίλισμα των φαγητών στο φούρνο, καλύπτοντας τα μπολ με φίλτρα καφέ.
– Αν χτυπήσετε πιέστε πάνω στο τραύμα ένα κομμάτι φίλτρου. Θα λειτουργήσει σας αιμοστατικό!
– Ρίξτε το λάδι τηγανίσματος μέσα σε ένα φίλτρο πριν το ανακυκλώσετε.
– Επίσης μπορείτε να σουρώσετε τους ζωμούς και τα αφεψήματά σας με ένα φίλτρο καφέ.
– Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα πανιά για να περάσουμε το χρώμα στα παπούτσια μας, χρησιμοποιώντας το φίλτρο του καφέ.
– Ένα φίλτρο στο πάτο της γλάστρας, θα κρατάει το χώμα αφήνοντας μόνο το νερό να φεύγει!
via
http://www.tilestwra.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου