Τα κρεμμύδια συνιστώνται για αναπνευστικές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένου του βήχα και των κρυολογημάτων.Όταν λαμβάνονται ωμά, είναι ένα καλό αποχρεμπτικό. Τα φλαβονοειδή και οι ενώσεις του θείου που περιέχου κάνουν τα κρεμμύδια ευεργετικά για την καρδιά, τα επίπεδα χοληστερόλης, τον διαβήτη, την αρθρίτιδα, και γενικά ως αντιοξειδωτικά. Συστατικά:
Αφαιρούμε την φλούδα των κρεμμυδιών και τα κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια, τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό και τα αφήνουμε να πάρουν βράση. Βράζουμε το νερό μέχρι να μειωθεί κατά το ήμισυ, το αφήνουμε να κρυώσει και το στραγγίζουμε. Πίνετετε ένα και μισό φλιτζάνια δύο φορές την ημέρα με μέλι και χυμό λεμονιού, αν θέλετε.
450 γρ. κρεμμύδια,3 λίτρα νερό,Μέθοδος:
Συστατικά:,2 Μεσαία βιολογικά μήλα,2 μέτρια κρεμμύδια,14 καρύδια
Μέθοδος:
Αφαιρούμε την φλούδα των κρεμμυδιών και τα πλένουμε καλά, και στη συνέχεια τα κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια. Κόβουμε επίσης τα μήλα σε τέσσερα κομμάτια, και σπάμε τα καρύδια από πάνω. Βαζουμε τα υλικά σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό με τρία λίτρα νερό και βράζουμε μέχρι να μειωθεί κατά το ήμισυ.
Πίνετε 1 φλιτζάνι με λεμόνι και μέλι τρεις φορές την ημέρα.
ΠΕΡΑΣΤΗΣΚΑ ΣΑΣ
http://mhnpetaslefta.blogspot.gr
Αφαιρούμε την φλούδα των κρεμμυδιών και τα κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια, τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό και τα αφήνουμε να πάρουν βράση. Βράζουμε το νερό μέχρι να μειωθεί κατά το ήμισυ, το αφήνουμε να κρυώσει και το στραγγίζουμε. Πίνετετε ένα και μισό φλιτζάνια δύο φορές την ημέρα με μέλι και χυμό λεμονιού, αν θέλετε.
450 γρ. κρεμμύδια,3 λίτρα νερό,Μέθοδος:
Συστατικά:,2 Μεσαία βιολογικά μήλα,2 μέτρια κρεμμύδια,14 καρύδια
Μέθοδος:
Αφαιρούμε την φλούδα των κρεμμυδιών και τα πλένουμε καλά, και στη συνέχεια τα κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια. Κόβουμε επίσης τα μήλα σε τέσσερα κομμάτια, και σπάμε τα καρύδια από πάνω. Βαζουμε τα υλικά σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό με τρία λίτρα νερό και βράζουμε μέχρι να μειωθεί κατά το ήμισυ.
Πίνετε 1 φλιτζάνι με λεμόνι και μέλι τρεις φορές την ημέρα.
ΠΕΡΑΣΤΗΣΚΑ ΣΑΣ
http://mhnpetaslefta.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου