Φτιάξτε ένα μαγικό μείγμα μυρωδικών, με βάση το αλάτι, και χρησιμοποιείστε το σε κάθε μαγειρική χρήση, χαρίζοντας έξτρα γεύση και άρωμα σε όλα τα πιάτα σας. Χρησιμοποιείστε το για το κρέας ή τα ψητά λαχανικά ή, αναμείξτε το με λάδι και ξύδι, δημιουργώντας ένα μοναδικό dressing για τις σαλάτες σας!
Υλικά:...
1/3 της κούπας χοντρό, θαλασσινό αλάτι
¼ της κούπας καστανή ζάχαρη
¼ της κούπας πάπρικα
2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένη ρίγανη
2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένα φύλλα θυμαριού
1 κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν
Οδηγίες:
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά μαζί, χρησιμοποιώντας τα χέρια σας ώστε να ανακατευτεί πολύ καλά η ζάχαρη. Βάλτε το μείγμα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς και διατηρείστε το, σε σκιερό μέρος, έως και για έξι μήνες.
queen.gr
http://www.newsitamea.gr
Υλικά:...
1/3 της κούπας χοντρό, θαλασσινό αλάτι
¼ της κούπας καστανή ζάχαρη
¼ της κούπας πάπρικα
2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένη ρίγανη
2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένα φύλλα θυμαριού
1 κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν
Οδηγίες:
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά μαζί, χρησιμοποιώντας τα χέρια σας ώστε να ανακατευτεί πολύ καλά η ζάχαρη. Βάλτε το μείγμα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς και διατηρείστε το, σε σκιερό μέρος, έως και για έξι μήνες.
queen.gr
http://www.newsitamea.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου